143+ Kantoor Gevel Architectuur Gratis

143+ Kantoor Gevel Architectuur Gratis. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel.

Architectenweb Organiseert Serie Talkshows Op Gevel 2020 Architectenweb Nl

Beste Architectenweb Organiseert Serie Talkshows Op Gevel 2020 Architectenweb Nl

Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren.

"er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk.

Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede.

Composiet Gevel Enexis Kantoor Holland Composites

De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … De rest van de constructie is uitgevoerd in staal... We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume.

Kantoren Isometrisch Architectuur Gebouw Gevel Van Zakencentrum Premium Vector

Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in ….. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren.. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering.

Transformatie Van Ons Kantoor

Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn …. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg.

Mies Architectuur Project Kantoor Mies Architectuur Architectuur Industriele Architectuur Architectuur Ontwerp

Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel.. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk... Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg.

Moderne Gevel Gratis Stock Foto S Rgbstock Gratis Afbeeldingen Ayla87 September 16 2018 1

De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real …. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn …

Gratis Afbeeldingen Venster Glas Gebouw Stad Huis Wolkenkrabber Stadsgezicht Downtown Kantoor Mijlpaal Facade Modern Kantoorgebouw Torenflat Moderne Architectuur Symmetrie Metropolis Condominium Onroerend Goed Dusseldorf Glazen

Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in …

Uitbreiding Bedrijfspand Eldra Beelen Cs Architecten

De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel.. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel.

56 Ideeen Over Gevel Kantoor Gent In 2021 Gevel Architectuur Gebouwen

Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor... Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede.

18 Ideeen Over Kantoor Gevel In 2021 Gevel Gevelbekleding Architectuur

Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. .. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken.

Nieuw Kantoor Voor Dmoa Architecten

"er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk... De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume.

Kantoor Scheepswerf Slob

We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume.. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel.

Signalement Bijzondere Gevels 2018 Bouwwereld Nl

We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume... Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten.. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real …

15 Ideeen Over Kantoren Bedrijfsgebouwen Architectenbureau Kantoor Metselwerk

"er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken.

Kantoor En Magazijnen Abv Architecten

Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede... Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor... In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten.

Nieuwe Gevel Voor Kantoorpand Bouwwereld Nl

Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren.. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in …

Gratis Afbeeldingen Huis Venster Glas Gebouw Stad Huis Wolkenkrabber Reflectie Kleur Kantoor Facade Blauw Professioneel Modern Kantoorgebouw Interieur Ontwerp Moderne Architectuur Onroerend Goed Dusseldorf Glazen Gevel Huizen

Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal... We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume.

Idee Architectuur Etalage In Lokv Gevel Van Mart Van Schijndel Arjan Den Boer

Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg... .. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume.

Sempergreen Kantoorgebouw Van De Toekomst Architectenweb Nl

Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal.. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor.

Unive Kantoor In Dwingeloo Metadecor Spraakmakende Gevels

Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken... "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk.

Uitbreiding Bedrijfspand Eldra Beelen Cs Architecten

Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede.. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal... Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg.

Kantoor C West Architectuur

"er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk.. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede... De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real …

Foto S Van Interieur En Architectuur Kantoor Vanhout Pro Te Turnhout Door Lv Architecten C Foto S Liesb Gevelarchitectuur Architecten Industriele Architectuur

De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel.. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten.

Kantoorgevel Gevel Architectuur Woningbouw

We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering.

Nieuwbouw Revitalisatie En Interieur Kantoor Voor Kuijpers

Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real …. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real …

Moderne Architectuur Gebouw Hoek Perspectief Toren Kantoor Financien Gevel Muur Wolkenkrabber Betonnen Raam Royalty Vrije Foto Plaatjes Beelden En Stock Fotografie Image 84976969

De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel... Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede.

Herbestemming Kantoor Tot 28 Appartementen Lautenbag Architectuur

Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel... Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren... Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren.

Projecten Door Architecten

"er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede.. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume.

18 Ideeen Over Kantoor Gevel In 2021 Gevel Gevelbekleding Architectuur

"er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … De rest van de constructie is uitgevoerd in staal.

Kantoor Archieven Pagina 2 Van 3 Roest Architectuur

Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk... Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg.

Bovenregionaal Kantoor Enexis Zwolle Sacon De Architect

Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel.

Projecten Door Architecten

Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping... De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering... Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering.

15 Ideeen Over Kantoren Bedrijfsgebouwen Architectenbureau Kantoor Metselwerk

Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in …. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede.. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping.

Transformatie Van Autoshowroom Naar Kantoor Studioschaeffer Architecten Bna

Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren.. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping.

Thomas Widdershoven Ontwerpt In Samenwerking Met Mmx Architecten Gestreept Woonwerkgebouw Architectuur Nl

Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel.

Kantoor Project Tags Moederscheim Moonen Architects

Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede... De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk.. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten.

Demo Architecten I Projecten I Kantoren Smart Solutions

Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume.

Nieuw Kantoor Oldelft Groene Gevels Met Lamellen Cobouw Nl

Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume.. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in …

Kantoor Plantronics Hoofddorp Sempergreen

Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering.. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton.

Kantoor Project Tags Moederscheim Moonen Architects

Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel.. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in …

Kantoor Plantronics Hoofddorp Sempergreen

Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel... Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor.. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede.

Bovenregionaal Kantoor Enexis Zwolle Sacon De Architect

De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real …. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren.

Foto S Van Interieur En Architectuur Kantoor Vanhout Pro Te Turnhout Door Lv Architecten C Foto S Liesb Gevelarchitectuur Architecten Industriele Architectuur

In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel... Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering.

De Nieuwbouw Van Het Kantoor Stijl Architectuur Bv Bna Facebook

De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton... Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real …

Entree Makeover Kantoor Te Beverwijk I Bob

Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel.. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede.

Kantoor Bedrijfshal Het Klooster Nieuwegein Utrecht Van Oord Architectuur Design B V

De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal.

Egm Architecten Ontwerpt Hoogwaardige Gevel Winkelpand Breda Architectuur Nl

Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor... Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering.. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren.

Gevel Geeft Gebouw Nieuwe Identiteit Architectuur Nl

Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in …. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk... Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren.

Kantoor Melisana In Evere Belgie Metadecor Spraakmakende Gevels

Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. .. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten.

Nieuwe Glasgevel Biedt Daglicht En Transparantie In Kantoor Stedin Bouwwereld Nl

We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton.. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume.

Cortenstalen Gevel Kantoor Voorstreek 5 Lautenbag Architectuur

"er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk.. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren... In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten.

Kantoor Kreon Kruisbestuiving Tussen Verlichting En Architectuur Architectura Be

We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume... Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede.

Architectenweb Organiseert Serie Talkshows Op Gevel 2020 Architectenweb Nl

In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor.

Designfacade Kantoor Kuijpers Wekt Stroom Op En Bliksemt Bij Onweer Cobouw Nl

De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton.. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor.

Stijlvolle Gevel Voor Gerenoveerd Kantoorvolume Architectura Be

We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten.. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton.

15 Ideeen Over Kantoren Bedrijfsgebouwen Architectenbureau Kantoor Metselwerk

In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. . Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor.

Architectenweb Organiseert Serie Talkshows Op Gevel 2020 Architectenweb Nl

Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg... Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken.. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten.

Kantoor Project Tags Moederscheim Moonen Architects

Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren.. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten.. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in …

Nieuwbouw Kantoor Lagedijk Te Schagen Avem Architecten Architect Te Schagen

"er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk.. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering.

Het Gebouw Van De Maand Kantoor Koninklijke Van Kempen Begeer Architectuurpunt Zoetermeer

Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume... De rest van de constructie is uitgevoerd in staal.

56 Ideeen Over Gevel Kantoor Gent In 2021 Gevel Architectuur Gebouwen

"er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede.

Enzo Architectuur Interieur Kantoorgebouw Twee Visitekaartjes In Een

"er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel.. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume.

18 Ideeen Over Kantoor Gevel In 2021 Gevel Gevelbekleding Architectuur

Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton.. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping.

Kantoor Bouwbedrijf Berghege Genomineerd Als Beste Gebouw De Twee Snoeken Architectuur Interieur

Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping... Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering.

Bouw En Inrichting Van Kantoren Hulshout Heremans Manshoven Architecten Bvba

Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg.. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken.. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping.

Kantoor Bouwbedrijf Berghege Genomineerd Als Beste Gebouw De Twee Snoeken Architectuur Interieur

De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in …

15 Ideeen Over Kantoren Bedrijfsgebouwen Architectenbureau Kantoor Metselwerk

Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel.

Kantoor C West Architectuur

We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg.. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk.

Drie Kantoren Met Een Duurzame Werkomgeving De Architect

Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken.. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton.. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume.

Kantoor Project Tags Moederscheim Moonen Architects

De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real ….. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume... De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real …

Transformatie Van Ons Kantoor

De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in …

Architectenweb Organiseert Serie Talkshows Op Gevel 2020 Architectenweb Nl

We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel.

Popular posts from this blog

Lijsten Flsun Sr Upgrades

Anet A6 Repetier Host Settings Uitstekend